Why do I love submissive men

Am citit intamplator in seara asta o discutie pe aceasta tema si am inceput sa ma gandesc, sa incerc sa pun alaturi unul de celalat toate motivele pentru care imi plac barbatii submisivi. Am obtinut in mintea mea o imagine atat de frumoasa incat am sa incerc o pun aici, la vedere, pentru a ma bucura de ea vazand-o din nou.

In primul rand trebuie sa spun ca nu am suferit niciodata de lipsa de atentie din partea barbatilor, indiferent de inclinatiile lor, atat in lumea vanilla cat si in BDSM. Desi abordarea generala de inceput al tuturor este oarecum asemanatoare – toti incearca sa fie manierati, politicosi, grijulii (service-oriented), spirituali si asa mai departe – motivatia din spatele acestor gesturi transpare foarte puternic si se observa de la inceput ca fiind diferita in cazul barbatilor submisivi fata de cei vanilla si dominatori. Desi evident distincte, pun aceste doua ultime categorii impreuna pentru ca in faza de inceput motivatia lor de simplu “vanator” este foarte asemanatoare. Toate cele trei categorii fac cam aceleasi gesturi, doar ca submisivii sunt evident orientati catre a se oferi, a netezi calea, a se face utili, placuti, a darui, pe cand ceilalti sunt sustinuti de dorinta de a (te) castiga, de a obtine, de a fermeca , atentia lor fiind indreptata intotdeauna aproape nedisimulat inspre propriul libido.

Barbatii submisivi sunt insa continuu concentrati pe tine, starea ta de bine este obiectul atentiei lor permanente. A-ti fi de folos in orice fel de la comisioane si masaj pana la discutii etice si satisfactie sexuala, totul le e la indemana pentru ca relatia graviteaza si isi gaseste sensul in jurul femeii care ii fascineaza. Gradul de intimitate la care se poate ajunge este foarte inalt, pentru ca cine te serveste si te sustine in acest fel, nu poate evita sa stie despre tine cele mai intime lucruri, cele mai nebanuite defecte laolalta cu cele mai frumoase trasaturi si ascunse calitati. Sigur ca orice barbat indragostit iti este alaturi in toate, dar detaliul care face o diferenta uriasa este ca un barbat submisiv este cu totul absorbit de emotiile si nevoile dominei sale, isi gaseste sens si semnificatie traind si respirand pentru fericirea ei. Asta creeaza o legatura extrem de profunda, greu de format si mentinut in alte circumstante.

Dincolo de inclinatiile si preferintele fiecaruia, intr-o lume din care patriarhatul si varul sau rural  – machismul inca stau destul de vizibil pe pozitii, cred ca barbatii submisivi merita toata admiratia si, de ce nu, din cand in cand, toata dragostea noastra. 🙂

Advertisements

One response to “Why do I love submissive men

  • Andrei

    Da, foarte frumos ceea ce am citit, dar totusi ati putea trai alaturi de un submis, nu devine la un moment dat plictisitor pt Stapana sa aiva un astfel de barbat la picioarele Ei?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: