Red pill

Una dintre cele mai placute tipuri de experiente este atunci cand ai o prima intalnire cu un submis nou, nu numai pentru tine ci si nou into the lifestyle. De regula oamenii nu au experiente sm imediat ce incep sa aiba fantezii de acest gen, mai ales ca de cele mai multe ori fanteziile incep foarte devreme in viata. In realitate de cele mai multe ori ajung sa aiba primele jocuri BDSM adevarate dupa multi ani de la momentul in care au avut prima fantezie. Sunt ani de cautari, cu ups and downs, cu momente de egodistonie in care se ingrozesc de devianta lor, cu momente de abandon in calea fantasmelor, cu multe compromisuri, cu educatie in domeniu, cu descoperirea (macar virtuala) a unor comunitati SM, a unor imagini si practici idealizate, momente de acceptare a deviantei, iar ups and downs si tot asa. Astfel ca in momentul in care are loc prima experienta semnificativa, acel nou venit aduce cu el o incarcatura emotionala importanta si foarte speciala.Pentru ca deodata, toate sentimentele de mai sus se amesteca in inconstient, laolalta cu dorinta puternica de a face totul “comme il faut”.
Cu siguranta nu este cea mai satisfacatoare sesiune pentru o domina in privinta practicilor in sine, dar nu exista nimic mai provocator si incarcat de mai multa responsabilitate decat sa dezvalui cuiva lumea sm la care a tanjit pentru mult timp, sa o faci corect si placut, gasind echilibrul intre exuberanta descoperirii si abundenta de dorinte pe de-o parte si disciplina, limite si dozarea emotiei de cealalta parte. Pentru ca odata ce a luat the red pill, there is no way back. Si este datoria dominei care initiaza sa faca drumul usor de parcurs, dar dens presarat cu “peisaje si forme de relief” noi, sa asigure o evolutie semnificativa, sa-si slefuiasca gema pentru a-i descoperi ce fel de piatra este de fapt.
Nu scriu despre asta intamplator acum. Am avut foarte recent o astfel de intalnire foarte interesanta si mi-am amintit ca nu am scris niciodata aici despre acest gen de experiente, poate cele mai dificile mental si emotional dintre toate, pentru ca iti solicita autocontrolul in cel mai inalt grad (nobody want to break the toy because of too much playing). Dar gasesc ca unul dintre cele mai frumoase lucruri este sa ajungi sa poti spune Welcome to Wonderland!

Advertisements

One response to “Red pill

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: