Cum sa domini un dominator

Va imaginati o reteta in 3 pasi simpli si usor de urmat? Nu exista. Nu poti sa domini un dominator. Dar poti sa te joci cu unul, doar dominatorii se pot juca de-a ce vor ei, chiar si de-a submisii, nu-i asa?
M-am jucat de-a dominarea de mai multe ori cu trei buni prieteni dominatori, destul de diferiti intre ei. Singurul punct comun este ca desi au fost, cu minore exceptii, foarte obedienti, de la nici unul nu am simtit submitere. Pentru ca submisivitatea este intotdeauna mentala. Si nu, nu are legatura cu atractia sexuala fata de femeia care domina, desi ea este prezenta si la submisi si la dominatori deopotriva. Scenele ar fi putut parea unui necunoscator cat se poate de autentice. Mi-am folosit cravasele, biciul, dintii si palmele, chiar un buttplug, am facut CBT, am legat, am umilit si asa mai departe. Ei, cuminti, au suportat cu obedienta, de cele mai multe ori mai stoici ca un submis real, toate astea, fara sa incalce reguli, fara sa foloseasca safeword, raspunzand frumos, dupa toate regulile etichetei aferente situatiei. In plus, experienta le-a creat un anume grad de excitare sexuala. Aparent impecabil. Dar ce este forma fara fond? O carcasa, o cutie de cadou impopotonata si goala, o gonflabila cu care la o adica faci ce vrei, dar esti continuu constient ca nu va avea niciodata orgasm.
Nu sustin ca nu ne-a facut tuturor placere, in ceea ce ma priveste gasesc satisfactii in toate experientele pe care aleg sa le am, chiar si in cele mai insignifiante, iar cele despre care am vorbit aici nu sunt dintre acelea. Dar nu am descoperit inca niciun switch printre dominatorii cu care m-am jucat si nu cred, pana la proba contrarie, ca un dominator, oricat de bine si-ar fi facut lectiile (si de regula sunt cu lectiile bine facute) poate fi un bun pretins submis cand alege sa se joace in acest fel. Intodeauna se simte falsitatea pozitiei in care se afla, oricat de natural si autentic ar parea din afara. Pe scurt: nu recomand decat in mod exceptional, ca o curiozitate personala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: