M.

Este un submis cu care m-am jucat putin zilele trecute. Pare experimentat desi sustine ca nu este, prin urmare ii voi da credit si voi conchide ca e natural talentat. Nu am mai intalnit de multa vreme un barbat care sa ma inspire atat de mult incat sa imi vina continuu tot felul de idei foarte diverse, de pofte in legatura cu ce as face. Contextul public in care ne-am jucat cat si faptul ca era vorba despre prime experimente impreuna m-au limitat si am ramas cu senzatia enervanta ca mai aveam foarte multe de facut, ca nu am facut nimic semnificativ. Analizand senzatia asta mi-am dat seama ca de fapt nu tanjesc dupa ceva ce n-am facut cum trebuie, ci dupa tot ceea ce mai vreau sa fac. Si mi se intampla rar sa fiu atat de inspirata de cineva incat sa ii rezerv o gama larga de practici. De regula vad in fiecare submis cu care ma joc doar un anume unghi care ma intereseaza, indiferent de gama de disponibilitati sau fetishuri pe care le poate avea acela. Si tot de regula unghiul ala e suficient de ingust incat sa il pot explora macar pe jumatate in cateva zile. Prin urmare ma bucur cand sunt surpinsa de senzatii neobisnuite.

Advertisements

One response to “M.

 • Andrei

  In primul rand doresc sa fac precizarea ca scriu acest post din postura de submis.
  Este o mare onoarea sa fiu primul ce raspunde la aces post..
  Ma bucur nespus pentru descoperirea Dv si pentru senzatile deosebit de placute ce v-au fost provocate cu ocazia intalniri mai sus mentionatate si va doresc sa fiti tot timpul la fel bine impresionata cu ocazia noilor Dv experiente..
  Si da, intr-adevar unele “contexte” ne pot “limita” de la a performa precum ne dorim si la adevarata noastra valoare si ne pot distrage (in masura mai mare sau mai mica) in asa fel incat sa ne dezamagim pe noi insine si mai ales pe persoana ce conteaza cel mai mult pentru noi. Este un sentiment foarte neplacut sa stii ca nu ai dat totul din tine si nu poti decat sa speri ca o sa se iveasca o noua sansa sa areti cat de mult poti sa faci pentru a multumi persoana ce conteaza cel mai mult pentru tine.
  Cu respect si interes pt noile Dv posturi,
  andrei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: