Wannabes

Nu e niciun secret ca mi se intampla extrem de rar sa ma joc cu submisi romani. Nu mi-am propus asta, pur si simplu asa se intampla, sa imi fie imposibil sa gasesc o persoana cu o mentalitate satisfacatoare aici. Vad ca si submisii romani se plang ca nu reusesc sa isi gaseasca femei dominante potrivite, undeva este un blocaj. Sigur, e foarte usor sa dai vina pe proasta educatie, pe mentalitatea invechita a unora sau altora, submisi sau domine deopotriva. Asta e primul gand, prima explicatie care iti vine in minte. Si este o justificare partial adevarata.
Dincolo de asta, eu remarc aceeasi situatie si pe Fetlife spre exemplu, scena este, proportional vorbind, la fel de plina de freaky wannabes de ambele parti.
Ceea ce insa ma irita de fiecare data cand intr-un fel sau altul iau contact cu astfel de personaje este siguranta pretentiilor pe care le au. Ca si in alte domenii ale vietii, cei care au cele mai multe certitudini si axiome sunt cei care cunosc cel mai putin, atat teoretic, dar mai ales practic. Ei stiu intotdeauna in detaliu cum trebuie sa se comporte “un/o sclav/a” (niciodata nu vorbim despre persoane submisive, dominante, masochiste sau sadice, intotdeauna vorbim despre “sclavi” si “stapani”) , care sunt regulile stricte si contractele aferente. Intotdeauna debordeaza de siguranta agresiva, ceea ce cred ca de cele mai multe ori incurca un nou venit care doreste sa invete sau sa experimenteze. Este dificil sa dai la o parte atatea buruieni atata vreme cat tu insuti nu prea stii inca cum stau lucrurile in domeniu, poti avea tendinta de a lua in seama pe cei care abordeaza orice subiect cu atata siguranta si dau verdicte fara drept de apel.
Probabil ca de aici ar trebui inceput pentru a imbunatati incet nivelul in lifestyle, de la relativizarea acestor conceptii, de la minimalizarea acestor “atotcunoscatori”, usurand astfel accesul la educatie si experiente safe pentru noii veniti, cei ce se adauga scenei ridicandu-i astfel calitatea.
Dar sa revin la ideea despre submisii romani, care nu imi da pace. Se plang de proasta calitate a dominelor din Romania. Sunt absolut de acord. Dar eu vad acelasi lucru in ceea ce ii priveste, submisii romani sunt de extrem de slaba calitate. Nu ma refer aici la calitatile lor “de submisi”, de fapt nici nu cred ca exista asa ceva, ci in primul rand la calitatea lor ca oameni, ca persoane, caci restul se educa si se dezvolta. Ei bine, too bad, pur si simplu, iata cum functioneaza legile cererii si ofertei. Nu exista “piata” pentru dominele de calitate – nu exista oferta. Inteleg ca este foarte greu pentru exceptiile din ambele parti, stiu atat submisi cat si domine care si-au gasit implinirile pe alte meleaguri. Pentru cei care insa sunt inca pe acestea, oare ce fac concret pentru a creste putin nivelul lifestyle-ului? Sau oare se poate face ceva?
Nu stiu. My two cents…

Advertisements

5 responses to “Wannabes

 • Doamna Ezada Sinn

  Si eu mi-am pus de multe ori aceleasi intrenari. Pana in momentul de fata am putut observa o singura mare difereta – INCREDEREA. Majoritatea supusilor din Romania au tendinta sa separe cat mai bine personalitatea sociala fata de personalitatea dornica de a se supune. Traiesc cu teama de a nu se afla despre pasiunile lor (chit ca nu au obligatii sociale sau posturi care sa impuna o anumita eticheta), nu se pot relaxa niciodata fiind banuitori, neincrezatori, incapabili de a renunta la control in fata unei femei pe care o doresc ca Stapana. Supusii din strainatate sunt mult mai deschisi, isi accepta pasiunile erotice, mixind o personalitate puternica social cu atitudinea submisa fata de Stapana lor intr-un mod natural, nefortat, intelegand ca jocul transferului de putere nu va fi complet, satisfacator atata timp cat barbatul puternic din punct de vedere social nu isi va accepta latura submisa, dornica sa ofere controlul total FEMEII.

 • lilithnaamah

  Da, ai perfecta dreptate.Am intalnit aceasta problema serioasa cu increderea, alaturata sau mascata printr-un soi de macho-ism foarte dubios, total in contrast cu situatia. Am intalnit si submisi romani foarte relaxati in privinta asta, dar cred ca sunt extrem de rari si sincera sa fiu nu am cercetat atat de adanc incat sa aflu pana unde merge atitudinea naturala,relaxata care imbina trasaturile obisnuite ale persoanei cu cele submisive.

 • iq_master

  Spune-o direct : Românii sunt săracii Europei ! În orice domeniu.

 • lilithnaamah

  Sper ca nu vorbesti despre saracia materiala, pentru ca eu nu m-am referit la nimic material nicaieri in acest text, fiind un aspect care nu ma intereseaza.
  In plus comparatia mea nu se referea neaparat la romani versus europeni, intamplator cei doi despre care am si vorbit oarecum in amanunt pe blogul asta nici macar nu sunt europeni. How funny is that? 😀

 • Andrei

  DA.. Este foarte greu in Romania sa gasesti persoane de calitate pe scena BDSM-uli, indiferent de ce persoane vorbim, Dominante sau submisive(cu mentiunea ca nu stiu cum e la alti). In ceea ce privesc legile cererii si ofertei regula poate functiona foarte bine si invers.. Adica daca nu exista “piata” pentru submisi de calitate – nu exista oferta. De ce spun asta? O spun pentru ca daca un submis SERIOS (oricat de bun calitativ ar putea fi el), isi cauta o persoana dominanta SERIOASA la nesfarsit, fara sa dea decat peste tot felul de uscaturi, care nu se gandesc decat la bani lui si la cum sa scape cat mai repede de acesta, care nu au nici o legatura cu BDSM-ul ci doar eventual cu prostitutia, atunci acesta la un moment dat, degustat de ceea ce a avut parte sa gaseasca, o sa se lase de aceasta lume a BDSM-ului, care totusi ne place atat de mult.
  Din experienta mea personala, in calittate de submis, va pot spune ca de circa 2 ani de zile de cand imi caut o persoana dominanta, eu am avut ONOAREA de a cunoaste o singura persoana dominanta SERIOASA, cu care sa ma intalnesc si sa o slujesc.. Dar din pacate nu am fost suficient INTELIGENT incat sa ii pastrez interesul in ceea ce ma priveste.
  How funny is that? Va spun ca nu este deloc, asa ca daca aveti ocazia sa va gasiti persoana potrivita, va rog sa nu faceti ca mine sa dati cu piciorul.
  Intrebarea mea retorica este: Oare fac si eu parte dintre uscaturi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: