T.

T. este un barbat care se considera switch sau “unsure”. Nu avea niciun fel de experienta in momentul in care l-am cunoscut eu dar era foarte interesat sa traga putin cu ochiul into the lifestyle, sa vada daca s-ar putea defini, cunoaste pe sine mai bine.
Motivul pentru care dorea sa inceapa cu o experienta submisiva este fetishul lui foarte pregnant pentru picioare. Inafara de asta, o oarecare aroganta a lui foarte vizibila in viata vanilla si prost mascata de politically corectness il facea probabil sa simta nevoia de a compensa. Dar intr-un mod asa cumva enervant – desi exagerat de politicos – de “let’s see if you can do it”. Sigur, a fost placerea mea sa il fac sa isi piarda cu totul controlul propriului corp, al timbrului vocii (always love that), al gandurilor. Si da, consider ca acest barbat se defineste ca switch doar pentru ca este insuficient de puternic pentru a admite ca este submisiv. Ceea ce nu apreciez.
Am avut o experienta de dominare erotica cu el pentru ca in primul rand ma interesa ca subiect. Ca persoana inteligenta, erudita si totusi sub nivel elementar in privinta experientelor sexuale. Juicy.
In seara aia m-am amuzat ceva vreme cu faptul ca gasea tot timpul tot felul de teme de discutie foarte inalte, interesante si elaborate si fara nicio legatura cu BDSM, ca mod de a evita ceea ce stia ca va urma. Am participat la aceste discutii pana cand dincolo de aparenta lui implicare in ele, simteam ca e din ce in ce mai stresat de ceea ce urmeaza si intrigat de faptul ca eu nu fac nicio miscare in sensul asta. Dupa ce m-am amuzat asa vreo doua ore, am scos cateva lumanari dintre cele turnate in cutii mici metalice cu ceara light si l-am pus sa le aprinda, continuand discutia fara legatura. Cand ceara s-a topit aprope de tot, i-am cerut sa intinda palma si explicand in continuare despre ceva privind niste diferente culturale etnice, i-am turnat mai mult de jumatate din ea in palma. Nu a scos niciun sunet, dar nu mi-a mai raspuns la conversatie, subit pierise orice contraargument.
Am continuat foarte placut si oarecum in tacere, pana cand ceara a ajuns in locuri mai putin suportabile, pana cand cravasa mea cea mai subtire a facut cele mai frumoase urme in timp ce desprindea ceara, pana cand a trebuit sa ii cer sa se intinda pentru propria siguranta deoarece picioarele nu il mai puteau sustine, pana cand…mi-a ajuns. Apoi am plecat, am acceptat sa ma conduca la masina si a stat acolo sprijinit de o alta pana cand nu m-a mai vazut.
Nu intentionez sa il mai vad si consider ca am actionat gresit asa strict din impuls. Din impulsul de a ma juca cu el, experienta a fost insuficienta (din cauza propriei mele lipse de disponibilitate, pe care insa o cunosteam de la inceput) incat sa ii aduca un beneficiu real. Asta pentru ca eu consider ca ar fi trebuit sa ma joc astfel incat sa ii devina clar ca este submis cu adevarat si atat, sa poata admite asta interior. Ori acest barbat se considera in continuare inca nedefinit pentru ca , in definitiv, i s-a aratat prea putin din natura lui.
Well, life sucks.:D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: