E.

Am ales sa dedic aceasta prima postare din categoria despre barbati, unui submis foarte special caruia , din motive care nu au nicio legatura cu el, nu am avut timpul si dispozitia necesare sa ii acord mai mult decat o intalnire publica, la un pranz.
Mi sa intampla foarte rar sa intalnesc un barbat submis cu multa experienta si de calitate, inteligent, deschis si relaxat si cu care sa pot discuta despre orice, dar pe care sa il simt in mod extrem de senzual gata de a fi “oricand la picioarele mele”. (De regula doar afirmatia dintre ghilimele e valabila tot timpul, desigur, doar la nivelul declarativ al submisului wannabe, ce isi traieste-retraieste fanteziile in interior.)
Alteori intalnesc submisi inteligenti si asa mai departe, dar care nu stiu sau nu pot sa isi arate submisivitatea fata de mine in acelasi timp cu ascutimea spiritului, practic le disociaza cumva cu totul,le practica in mod separat in momente diferite ceea ce e … mare pacat.:)
Vorbisem deja de mai multe ori online, stiam ca suntem in linii mari pe aceeasi lungime de unda doar ca eu tot nu aveam vreme pentru o intalnire live. Am amestecat la acel pranz discutii la fel de naturale despre mancarea orientala, strap-on experiences, comparatii intre lifestyle-ul BDSM din Romania si cel din US, multinationale, politica internationala, calatorii, varietatea de spanking tools, planuri de viata si tehnici SM. Asa cum ar fi firesc in orice astfel de prima intalnire si din pacate nu se intampla.
O noua intalnire este doar in puterea mea si la distanta de un telefon si, dupa cum sustine, o calatorie a lui cu primul avion. Dar inca nu am timp. But one day…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: